Wifi as a Service

Altijd beschikken over de nieuwste wifi-mogelijkheden tegen voorspelbare jaarlijkse kosten; dat is Wifi as a Service (WaaS). ITS levert bedrijven de gewenste wifi-oplossing en de daarvoor benodigde hardware; de apparatuur wordt uw eigendom nadat de totale looptijd van de overeenkomst is verstreken. Tijdens de looptijd heeft u geen zorgen over upgrades en updates; wij ontzorgen u qua beheer, onderhoud en garantieafhandeling. Verandert uw behoefte tussentijds? Dan passen we de infrastructuur daaraan aan.

Als organisatie kiest u dus voor één complete oplossing, één contract, zonder onverwachte uitgaven voor reparatie en/of vervanging.

logo-ruckus.jpg

Aangeboden wifi-oplossing

De snelgroeiende markt van mobiele devices stuwt de vraag op naar wifi-netwerken met voldoende bandbreedte en capaciteit. ITS kiest voor een optimaal dekkende draadloze oplossing op basis van Ruckus Wireless apparatuur. Centraal beheer is mogelijk en huidige en nieuwe devices werken zonder problemen.

Gepatenteerde technologieën

Het geheim van de prestaties zit in de gepatenteerde adaptieve antenne BeamFlex: het wifisignaal past zich automatisch aan aan de locatie van de mobiele apparaten, om iedereen in uw organisatie optimaal te kunnen bedienen. Ruckus bevat nog meer gepatenteerde technologieën voor een uitstekend bereik en de mogelijkheid om veel gelijktijdige gebruikers per access point te kunnen bedienen.

Lees meer over Ruckus.

Wifi as a Service in 3 stappen:

  1. Op basis van het aantal en type devices en applicaties in uw organisatie schrijven wij een uitgebreid advies, inclusief rapportage voor een optimaal wifi-netwerk. Daarbij houden we ook rekening met mogelijke groei of krimp in de toekomst.
  2. ​Tijdens de implementatiefase leveren we de oplossing zoals die is vastgelegd in de rapportage. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers begeleiden dit traject volledig en zorgen dat het gewenste eindresultaat wordt behaald.
  3. Na oplevering verzorgt ITS een nameting, die inzicht biedt in de prestaties van de geleverde wifi-oplossing voor de organisatie.

ITS biedt de Wifi as a Service aan vanaf € 11,68* excl. BTW per access point, per maand, op basis van een abonnement voor vijf jaar.

acces-point-ruckus.jpg
Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R350 access point
Wi-Fi standaard: 802.11ax, 2x2 MU-MIMO
Snelheid: 574 Mbps (2,4 GHz) + 1200 Mbps (5 GHz)
2x2:2 in 2.4GHz + 2x2:2 in 5GHz
1x Gigabit Ethernet
Hogere capaciteit dan oudere modellen met 802.11ac
Power over Ethernet (802.3af)
SmartMesh en ChannelFly technologie
BeamFlex+ technologie: adaptieve antennes
1x USB 2.0 Type A
WPA3 beveiliging

ITS heeft een eigen Ruckus SmartZone platform in de Cloud. De wifi-oplossing wordt gekoppeld aan deze Wifi as a Service-omgeving in de datacenters van ITS.

Voordelen van WaaS op een rij:

  • ​Inzicht in kosten en gebruik; geen onverwachte kosten
  • Geen energiekosten en koeling van apparatuur
  • Voorziet in de laatste technologische ontwikkelingen
  • In te richten conform uw wensen; aanpassingen kunnen snel worden gerealiseerd
  • Continue monitoring van de wifi-oplossing
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Vereenvoudiging van beheer
  • Servicedesk inbegrepen (op afstand, tijdens kantooruren)
  • Serviceteam inbegrepen

Wij de ICT, u de business!

Laat ITS u ontzorgen bij de complete inrichting en het beheer en onderhoud van uw wifinetwerk. Wij staan voor u klaar.

logo-big-dog

*Prijs gebaseerd op bestaande klant met servicecontract bij ITS.