Narrowcasting

Diensten

ITS levert een breed palet aan digitale presentatie- en informatiemiddelen. Wij leveren deze aan overheden, bedrijven en instellingen. Met onze AV-oplossingen is uw wereld van narrowcasting geopend.

Interne en externe communicatie

In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting kunt u op vele manieren inzetten! Voor elke organisatie is het een dynamische en mooie manier om naar binnen of naar buiten te communiceren. Intern om uw personeel op de hoogte te houden en extern om de relatie met uw klanten, bezoekers of cliënten te versterken.

Audiovisuele oplossingen

ITS levert, monteert en installeert uw AV-oplossing. Wij denken graag mee over de inzet van de AV-oplossing voor uw bedrijf. Neem bijvoorbeeld onze receptie-tv. U kunt deze inzetten als ‘wachtverzachter’ voor bezoekers en direct het laatste nieuws over uw bedrijf laten zien. Of laat onze informatieschermen monteren in uw bedrijfsrestaurant of bij de koffieautomaat. Wie is er vandaag jarig, wat zijn de interne vacatures of wie is die nieuwe collega? 

Informatieschermen

Met onze informatieschermen brengt u voor bezoekers en klanten aanbiedingen of acties dynamisch in beeld. Een filmpje over uw nieuwe merk, de aanbieding van het seizoen of een mooie afbeelding in uw etalage op een etalagescherm. Het kan allemaal! Maar ook praktische informatie zoals afwijkende openingstijden, wachttijden of het weerbericht.

Interactief informeren

Onze touchscreens kunt u inzetten als webshop in de shop. Via door ons nauwkeurig geselecteerde partners kunt u via ITS ook uw webshop laten bouwen. Wij monteren de touchscreens in uw winkel en verzorgen de implementatie. De verbinding met internet maakt dat uw klanten fysiek in de winkel en ook direct in uw winkel online kunnen bestellen. Wist u trouwens dat onze touchscreens ook uitstekend zijn in te zetten in de strijd tegen saaie vergaderingen?

Meer weten over onze AV-oplossingen en de mogelijkheden voor narrowcasting? Neem contact met ons op!