Moderne kantoorinrichting

Diensten

Gaat u verhuizen, reorganiseren of betrekt u een nieuw gebouw? Of is het gewoon tijd voor een eigentijdse inrichting? Kies dan voor onze complete moderne kantoorinrichting. 

Werkplekken en digitale voorzieningen

Anno nu zijn werkplekken en digitale voorzieningen niet meer los te koppelen. Het gedeeltelijk thuiswerken is bij veel organisaties een wens geworden. We noemen dit ook wel het hybride kantoor. En met succes.

Hybride kantoor

Een hybride kantoor is veel breder geworden dan kamers met bureaus. Voor elke activiteit die je uitvoert op het werk moet er een geschikte plek zijn. Met een mooi woord activiteiten-gerelateerd werken. Dit vraagt om een inrichting die daarop aansluit. Een werkomgeving die ontmoeten faciliteert en die collega’s stimuleert om te bewegen. Dit zorgt niet alleen voor meer interactie en dynamiek, maar is ook een gezondere manier van werken.  

Daaraan gekoppeld zijn ICT-voorzieningen nodig. Goede werkplekken, vergaderzalen met schermen en goede audiovisuele oplossingen, receptieschermen of roombooking-systemen. En weet u wat nu zo handig is? ITS biedt het allemaal, samen met enkele geselecteerde partners. 

Meer weten? Neem contact met ons op!