Back-up

Diensten

Dagelijks werkt u met belangrijke bestanden en programma’s op uw pc, laptop of mobiele apparaten. Denk aan opdrachten voor klanten of gegevens van uw personeel. Maar wat als deze bestanden opeens onbruikbaar zijn door een virus, malware of nog erger een crash van uw harde schijf? Of wat als bedrijfsgegevens in verkeerde handen komen. Regelmatig schrijft de pers over instellingen en particulieren die de dupe zijn van het niet hebben van een (veilige) back-up. Voorkom dit door uw back-upsysteem goed te regelen.

Veilige data 

Met het toenemend gebruik van data is het meer dan ooit zaak om digitale veiligheid te creëren binnen uw bedrijf. Wapen u tegen de gevaren van hackers of cybercrime. ITS koppelt bestaande technologie aan nieuwe innovaties. Met onze (online) back-updiensten kunt u data binnen uw organisatie op een veilige manier bewaren. U heeft 24/7 de beschikking over uw back-ups en kunt verloren data eenvoudig terugzetten. Voor een vast maandbedrag bent u digitaal zeker. 

ISO 27001 gecertificeerd

ITS is ISO 27001 gecertificeerd, de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Wij bieden een groot aantal maatregelen en diensten voor een adequate en proactieve privacy- en informatiebeveiliging.

Is uw data al veilig? Maak direct vrijblijvend een afspraak!