ITS: ICT voor bedrijven en scholen

ITS biedt voor bedrijven en scholen eigenlijk alles op ICT-gebied. We hebben de kennis van netwerken én audiovisuele middelen in huis. Gecombineerd met onze persoonlijke service en korte lijnen is ITS een professionele partner voor bedrijven én scholen. 

Inmiddels hebben we een kleine honderd bedrijven en organisaties en honderden scholen in ons klantenbestand. Vanaf het jaar 2000 zijn we ons helemaal gaan richten op aanleg en beheer van IT-netwerken. Daar is het leveren en installeren van audiovisuele middelen bijgekomen. 

We staan naast de klant 

Wij vormen één ITS met daaronder de takken ITS voor bedrijven en ITS voor scholen. We bieden netwerkbeheer, werkplekken, wifi, een groot palet aan devices en tegenwoordig ook veel informatiebeveiliging en alles wat daarmee te maken heeft. We willen daarbij een echte partner voor onze klanten zijn, dus naast de ondernemers of schooldirecties staan. 

Geïntegreerde ICT-oplossingen 

Eerder leverden we aan bedrijven vaak audiovisuele oplossingen, maar we merkten steeds vaker dat zij ook geïntegreerde oplossingen wilden. Een belangrijke ontwikkeling in de wereld van audiovisuele oplossingen, is dat steeds meer digitaal en via internet gaat. Wij hebben de kennis van netwerken en infrastructuren in huis. Die combi biedt onze klanten het beste van twee werelden. 

Skilled Servicedesk 

ITS heeft een skilled Servicedesk, die zakelijke klanten met ICT-vraagstukken en al onze onderwijsklanten bedient. Zo lossen we veel ICT-vragen al direct online op. Ook kunnen we op afstand systemen monitoren. We hebben veel deskundige systeembeheerders en verkoopadviseurs in huis. Wij bieden hen ook trainingen via de ITS Academy. Bij ITS hebben we een open sfeer met veel kansen voor ontwikkeling. We prijzen ons gelukkig met veel collega’s die hier al jaren werken. Door de groei komt daar ook nieuwe, jonge aanwas bij, wat zorgt voor een gezonde mix.  

Die continue ontwikkeling is nodig om onze klanten ook de komende jaren proactief te bedienen. Digitalisering wordt alleen maar groter. In bedrijven en op scholen. Vandaag heeft het internet een rol in bijna alle aspecten van het dagelijks leven. En toch verwachten we de komende tien jaar nog grote ontwikkelingen. Die hangen samen met de opzet van eigen digitale kanalen door fabrikanten en ‘as a service’-abonnementsdiensten. Ook artificial intelligence zal zijn invloed hebben. Denk aan bedrijven die spraakherkenning of AI voor data-analyse gebruiken. Sowieso worden digitale tools steeds belangrijker om werknemers optimaal te ondersteunen. Daardoor zijn beveiliging van gegevens en goed beheer van wifi en tablets of andere devices zeer actueel. Allemaal zaken waarin professionele ICT-ondersteuning verstandig is. We zeggen niet voor niets: Wij de ICT, u het onderwijs of de business! 

Wilt u ook een toekomstgerichte onderneming zijn met de juiste ICT-ondersteuning? Neem contact op met ITS!