Yealink: de perfectie in beeld en geluid

vrijdag 27 januari 2023

De vergaderoplossingen van Yealink zijn top in gebruiksvriendelijkheid. Nu verkrijgbaar bij ITS. Een all-in-one videobalk met slimme camera, microfoons en luidsprekers voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De perfectie in beeld en geluid.

Eenvoudig te monteren

De Yealink UVC40 all-in-one videobalk monteert u (of ITS doet dit voor u) onder een tv-scherm, aan een muur of tafel, sluit het aan op uw pc en u kunt vergaderen of presenteren. De videobalk is voorzien van een A.I.-aangedreven camera, microfoons en luidsprekers. Alle zijn in één apparaat geïntegreerd en leveren samen de perfecte ervaring in audio-video. 

Ingebouwde wifi

Dankzij de USB-aansluiting  en een ingebouwde wifi-module heeft u plug-and-play-mogelijkheden. De Yealink UVC40 is flexibel inzetbaar op het werk, thuis of op school. 

Artificial Intelligence

Verder heeft Yealink de UVC86, een camera waarmee u alles tot in de kleinste details perfect in beeld brengt. Voor middelgrote tot grote ruimten. Dankzij de kracht van A.I. en de extra 4K camera met 120° lens zorgt de camera dat iedereen in beeld is en ook in beeld blijft. 

Speaker Tracking

Met de Speaker Tracking richt de camera zich automatisch op de persoon die aan het woord is. Als laatste noemen we graag de VCM38. Dit is een nieuw ontworpen plafondmicrofoon met acht ingebouwde microfoons voor 360-graden spraakopname. Het levert uitstekende spraakkwaliteit met hoogwaardige ruisonderdrukking.

Meer weten over de Yealink-producten van ITS? Neem contact met ons op.

Yealink stond in onze laatste DIGITHINGS. Lees hier de complete editie van januari 2023.