Webcams: ITS AV-solutions heeft ze voor u!

woensdag 28 april 2021

Webcams zijn essentieel voor thuis en op kantoor. ITS heeft DigitaLinx USB-webcams in twee opties: met een 90° standaard kijkhoek of een 120° ultrabrede kijkhoek. Deze webcams zijn ideaal voor streaming, webinars, virtuele kantoorvergaderingen en persoonlijk chatten.

In deze tijd zijn webcams zeen essentieel stuk technologie geworden! De webcams van ITS AV-solutions zijn zeer eenvoudig: plug and play! Er is geen stuurprogramma nodig bij het gebruik van platforms zoals Zoom, Teams, Workplace en Google Hangout. 

Kwaliteit in beeld en geluid

Videokwaliteit is in full HD 1920 x 1080 bij 30 fps. De webcam heeft een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking. U kunt de webcam eenvoudig bevestigen met een verstelbare clip of gebruikmaken van de schroefdraad om de webcam op een statief te plaatsen. De webcam is compatibel met pc, Mac, Chromebooks en Microsoft-applicaties. De LED-indicator laat u weten wanneer de camera aan het filmen is. Optionele privacycover is inbegrepen, waarmee u de lens kunt bedekken als de camera niet wordt gebruikt. ITS geeft vijf jaar productgarantie. 

Neem contact op voor informatie of om gelijk te bestellen!

Bekijk hier ons filmpje over de DigitaLinx webcams!