Uitzonderlijke beeldkwaliteit: de Epson EB-PU1007B

maandag 24 januari 2022

De Epson EB-PU1007B is een veelzijdige projector die licht, compact en verplaatsbaar is. De heldere levensechte beelden zijn haarscherp, zelfs bij echt grote projecties. ITS AV-solutions richtte twee grote aula’s in met deze veelzijdige beamers. 

De beamers zijn breed inzetbaar, denk ook aan bezoekersattracties, collegezalen, musea en vergaderruimten. Nu leverbaar door ITS AV-solutions!

Keuze en gemak voor u

ITS verzorgt de hardware en de aansluitingen, zodat u geen omkijken heeft, maar direct kunt profiteren van de verrassende beelden met hoge helderheid. Epson biedt de keuze uit elf lenzen, die naast de beamer aangeschaft kunnen worden. Zo kunt u de lens kiezen die voor uw ruimte het meest ideaal is. De afstandsbediening zorgt voor gebruiksgemak. 

3LCD-technologie

De EB-PU1007B met wel 7.000 lumen projecteert beelden met heldere wittinten, levendige kleurdetails, diepe zwarttinten en een hoog contrast – dankzij 3LCD-technologie. 4K-beeldverbetering zorgt voor uitzonderlijke beelddetails. De Epson beamer heeft HDR en geavanceerde installatiefuncties. Verras klanten en toeschouwers met projecties die hen nog lang zullen bijblijven!