Systeembeheerder gezocht: like it, want it, solve it!

maandag 20 juli 2020

Elke moeilijkheid zet jij om in een kans. Elk systeem opent voor jou nieuwe deuren. Klinkt dit bekend? Kom dan werken als Systeembeheerder bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland! Draag bij aan het onderwijs van de toekomst.

ITS heeft een jong team en biedt afwisselend werk. Met de unieke combinatie van IT-expertise en onze kennis van het onderwijs, vertalen wij technologische ontwikkelingen naar praktische onderwijsoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan beter onderwijs. Dus je hebt niet alleen een hele leuke baan, maar draagt ook nog eens maatschappelijk bij.

Digitale levendigheid

Daarnaast hebben we nu ook onze divisie voor de zakelijke markt: ITS AV-solutions. Want informeren en presenteren, de wereld anno nu draait erom. ITS levert de modernste middelen én ondersteuning om doelgericht te communiceren. Of dat nu om informatieschermen of touchscreens in etalages gaat, in winkels of bij recepties. Deze digitale middelen zorgen voor levendige informatie en een prettige betrokkenheid. Wij de techniek, onze klanten bereiken hun publiek!

Ruimte voor inbreng

ITS is een middelgroot IT-bedrijf met een open cultuur en veel ruimte voor eigen inbreng. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, met elkaar en met onze klanten. Niet voor niets hebben we een ITS Grand Café. De positieve emotie die velen bij een café hebben, is het gevoel dat we ook graag in ons bedrijf willen creëren. Bij ITS gaat onze interesse in onze medewerkers verder dan een gewone relatie tussen werkgever en werknemer. Wij weten graag wat hen bezighoudt. Daar besteden we veel aandacht aan. Oprechte interesse en trots kunnen zijn op het werk dat we maken, daar gaat het om.

Lees de complete vacature en reageer snel (uiterlijk 24 juli) via e.groenevelt@its-itservices.nl.

Weet je iemand, deel de link! We waarderen je betrokkenheid.