Samenwerking ITS en Holm Security

woensdag 1 mei 2024

De digitale omgeving bij bedrijven moet veilig zijn. Bedrijven en overheden, groot en klein, zijn soms het doelwit van cyberaanvallen. Hierdoor kunnen de gegevens van klanten en medewerkers op straat komen te liggen. Of erger nog, het zet de business stil.

Totaalinzicht in risico’s

Ondernemers en ambtenaren kunnen de hulp van ICT-professionals inroepen om de ICT-omgeving veilig te houden. ITS is een samenwerking aangegaan met Holm Security, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cybersecurity-oplossingen en -diensten. Met onze gecombineerde assessments voor IT, Webapp, Cloud en Phishing voorzien we u van de informatie die nodig is om die bescherming te regelen. Via ITS heeft u één aanspreekpunt voor totaalinzicht in de risico’s van de IT-omgeving. Wel zo makkelijk.

Krachtige combinatie

ITS is gespecialiseerd in ICT voor het onderwijs en het MKB, terwijl Holm Security marktleider is op het gebied van risico-/ kwetsbaarheidsanalyses. Holm Security kijkt vanuit het blikveld van een hacker, door het inzetten van verschillende aanvalstechnieken. Samen leveren we beveiligingsoplossingen die uw organisatie helpen zich te beschermen tegen cyberdreigingen, kwetsbaarheden en risico’s in de IT-infrastructuur. Zie daar de krachtige combinatie om organisaties te helpen met het weren van hackers. 

Digitaal goed beschermd

Het is belangrijk dat ondernemers zich verdiepen in security van ICT, omdat de digitale wereld steeds groter wordt. Vroeger haalden we nog veel informatie uit literatuur, kwamen we naar de winkel voor elke bestelling en de administratie werd nog in mappen opgeslagen. Vandaag de dag werken we met online boekhoud- en bestelsystemen, dataopslag in de clouden zijn bedrijven afhankelijk van hun digitale middelen. Dit zorgt ervoor dat veel persoonlijke informatie wordt opgeslagen op online bereikbare systemen. Zoals wij de fysieke veiligheid van medewerkers en klanten willen waarborgen, geldt dit ook voor de digitale persona. Wij de ICT, u de business!

Heeft u ondersteuning nodig bij een veilige ICT-omgeving? Neem contact met ons op!