REYM kiest voor vergaderoplossingen van ITS

dinsdag 8 november 2022

REYM is toonaangevend op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. ITS AV-solutions werd gevraagd voor innovatieve vergaderoplossingen. 

Deze industriële specialist biedt landelijke dekking en bedient zijn klanten vanuit verschillende vestigingen in Nederland. ITS verzorgde voor de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Beverwijk, Sittard en Amersfoort de hybride vergaderfaciliteiten. Daarmee wordt het mogelijk om zowel vanaf interne als externe locaties in één videovergadering samen te werken via bijvoorbeeld Teams of Zoom. 

CTOUCH en Logitech

Ivo Smeijers van ITS: ‘We hebben CTOUCH Riva-schermen met Brix-modules geleverd en geïmplementeerd. De CTOUCH heeft ingebouwde 75 Watt luidsprekers met subwoofer. In combinatie met de Logitech Meetup met een alles-in-één camera en ingebouwde microfoon, is REYM verzekerd van goed beeld en geluid. De Brix-module maakt het super interactief, omdat je daarmee veel extra functionaliteiten hebt. Zo kun je vanaf externe locaties meekijken wat iemand op een whiteboard schetst, direct vanaf Microsoft Teams documenten openen en bewerken, en draadloos -ook vanaf externe locaties- je beeldscherm delen en presenteren.’ 

Verduurzaming

Het biedt REYM ook een verduurzamingsslag, omdat reizen minder nodig is. Als onderdeel van de Remondis Groep, met vestigingen in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië, een toekomstgerichte keuze.

Interesse in toekomstgerichte vergaderoplossingen? Neem contact op met ITS.