Professionele displays voor alle sectoren

maandag 13 september 2021

Met de Clevertouch PM-serie grijpt u zeker de aandacht van uw publiek. Toon krachtige beelden in een handomdraai, met geavanceerde mogelijkheden. ITS AV-solutions heeft deze professionele informatieschermen in diverse formaten.

Aantrekkelijke boodschap 

De Clevertouch PM-serie verlegt de grenzen van technologie. De informatieschermen geven inhoud snel, gemakkelijk en professioneel weer. Ze zijn geschikt voor alle sectoren. Denk aan het publiceren van geplande berichten in de zorg. Dat kan met de realtime management functionaliteit. In de horeca laat u met de 4K UHD resolutie haarscherpe beelden zien. Komen uw gerechten zeker weten goed naar voren! Met de flexibel inzetbare displays kan de overheid in elke ruimte simpel en duidelijk boodschappen communiceren. Voor de retail bieden de schermen levendige beeldkwaliteit met krachtige presentatie- en videomogelijkheden. Zo kunt u producten op een aantrekkelijke manier presenteren en meer over producten laten zien. 

Toekomstgerichte presentatie

Dit is slechts een greep uit de toekomstgerichte mogelijkheden als u eenmaal zo’n scherm in huis heeft. En natuurlijk gelden bovengenoemde voordelen voor elke sector. ITS AV-solutions levert de schermen in diverse formaten, vanaf 43 inch tot wel 86 inch. Wij verzorgen de levering en het monteren van de schermen. Zo kunt u lekker aan de slag met uw (reclame)boodschap. Draadloze verbinding is mogelijk en de schermen zijn in landscape en portretmodus in te zetten. U krijgt drie jaar volledige garantie. Wij de techniek, u het publiek!

Overtuigd van de voordelen van Clevertouch PM of eerst even meer weten?
Neem contact met ons op!

Bekijk hier de brochure met specificaties van de Clevertouch CM-series.