Optimaal vergaderen met Logitech MeetUp

maandag 25 oktober 2021

Door globalisering en de corona-epidemie is samenwerken en vergaderen veranderd. Op één locatie werken is niet vanzelfsprekend, brengt kosten met zich mee en is soms onmogelijk. Dan moet je kunnen vertrouwen op de techniek die teamleden samenbrengt. 

ITS AV-solutions presenteert daarom MeetUp van Logitech. Video-vergaderen in kleine ruimtes hield vaak in dat verschillende teamleden in één laptop proberen te spreken of steeds op het aan- of uitzetten van de microfoon moesten letten. Met MeetUp is dat verleden tijd. MeetUp combineert een 120˚ breed kijkende camera, speakers die optimaal geluid geven en drie horizontaal gerichte beamforming microfoons met een elegante vormgeving. Iedere deelnemer aan de vergadering is daardoor te zien en goed te verstaan. MeetUp zorgt voor online vergaderen met een minimum aan techniek.  

Plug-and-play

De plug-and-play USB-verbinding maakt aansluiten en opstarten erg eenvoudig en maakt het mogelijk het apparaat in iedere gewenste vergaderruimte te gebruiken. Door het praktische ontwerp van MeetUp zijn er maar twee kabels nodig. Het brede gezichtsveld, de inzoom- en pan-optie, de uitmuntende videokwaliteit en het heldere geluid maken dat vergaderen met MeetUp voelt alsof teamleden live met elkaar praten. Laat de camera naar wens pannen, kantelen en zoomen met de afstandsbediening zodat teamleden de tekst op een whiteboard, een spreker of een voorwerp duidelijker kunnen zien. Kies voor MeetUp om online meetings vloeiender, natuurlijker en prettiger te laten verlopen. 

Bekijk voor alle specificaties en voordelen de MeetUp datasheet