Openingsaanbieding: displaycommunicatie die doel treft!

vrijdag 28 februari 2020

ITS AV-solutions is van start, en hoe? Wij hebben een mooie openingsaanbieding. Of u nu een corporate onderneming bent, actief in de retail of de horeca. Iedereen profiteert van doeltreffende communicatie via displays.

Zaak dus om te kiezen voor een goede AV-oplossing op de juiste plek. Duurzaam, stabiel en helder! Wij bieden nu een informatiescherm inclusief jaarabonnement voor narrowcasting-platform en basisinrichting in eigen huisstijl vanaf € 1.250,-. De prijs is afhankelijk van de gewenste beeldschermgrootte, inclusief muurbeugel en bevestiging op locatie, exclusief BTW 21%.

Toekomstvaste narrowcasting-oplossing

Met ons systeem beschikt u over een toekomstvaste narrowcasting-oplossing. Dat is een prettig idee in een tijd waarin dynamisch informeren en presenteren toeneemt, terwijl de tijd van klanten en bezoekers afneemt. Nu dus ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs!

Narrowcasting

Narrowcasting kunt u inzetten als krachtige verkooptechniek, als informatievoorziening of bijvoorbeeld als webshop in de shop. Presenteer uw producten, vermaak uw klanten, informeer uw bezoekers. Het is voor elk bedrijf een waardevolle investering. Uit onderzoek blijkt dat beelden belangrijke influencers zijn. Geef uw organisatie een professionele, dynamische uitstraling, trek de aandacht met filmpjes of mooie foto’s, en dat geheel in uw eigen huisstijl. Wij vieren de opening, u viert met ons mee!

Meer weten? Neem contact met ons op!