Online vergaderen: u gaat ervan houden

woensdag 16 juni 2021

Online vergaderen is een blijvertje. Een geslaagde meeting heeft de juiste vergadertools. Er moet goede verbinding, samenwerking en feedback mogelijk zijn. Maak kennis met de Logitech® Rally-oplossingen voor kleine, middelgrote en grote (vergader)ruimtes.

Logitech-oplossingen

Het is natuurlijk allesbehalve een nieuw verschijnsel, alleen is het in de afgelopen periode meer gewoontegoed geworden: digitaal vergaderen. Internationale teams zien al jarenlang de voordelen en daar kunnen we de kunst vanaf kijken. Verbeter ook uw vergaderervaring in grote ruimtes met video van bioscoopkwaliteit, uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid. Met de geavanceerde Logitech-oplossingen voor video-vergaderen kunnen uw teams met elkaar praten en bestanden, schermen en ideeën delen. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk. De geavanceerde camera maakt het helemaal ‘next generation’. Deze richt zich continu op de mensen die aan het woord zijn. Het modulaire audiosysteem zorgt voor ongeëvenaarde stemhelderheid. Rally wordt standaard geleverd met één luidspreker en één microfoon pod. Voor grotere vergaderruimtes (vanaf vijftien personen) is er de Rally Plus met twee microfoonpods en twee luidsprekers

Juiste combinatie van hard- en software

De Logitech-oplossingen maken het vergaderen op afstand veel natuurlijker. Daarnaast is het positief voor het klimaat en houdt u zelf meer tijd over. Er zijn wel enkele zaken die in orde moeten zijn voor een succesvolle online vergadering: verbinding, samenwerking en feedback. Dat zijn de randvoorwaarden die de basis leggen voor online betrokkenheid en productie. ITS AV-solutions kan de optimale combinatie van tools adviseren, zodat u niet alleen de hardware, maar ook de juiste software heeft om tijdens een meeting samen te werken aan een idee.

De beste audiovisuele oplossing

ITS kan u daarnaast laten zien hoe alles werkt, zodat u dit ook weer aan de deelnemers kunt uitleggen. Het is al lang bekend dat er flinke, individuele verschillen zijn in digitale vaardigheid. ITS AV-solutions biedt graag de helpende hand. Een goede voorbereiding van uw online meeting en alles even van te voren even testen is ook geen overbodige luxe. Verder kan het bij wat grotere groepen handig zijn om in subruimtes te werken. ITS beschikt over handige online oplossingen om samen te werken, alsof je een whiteboard of flipover bij de hand hebt. We hebben verschillende touchscreens, zoals de CTOUCH Canvas, die opvalt in elke vergaderzaal. Maar pas op, aanraken is verliefd worden! Het handige bij ITS AV-solutions is dat onze specialisten de optimale combinatie in audiovisuele oplossingen kunnen bieden. We leveren, installeren en helpen met advies en nazorg. Dan bent u klaar voor succesvolle online vergaderingen! Zeker weten dat u ervan gaat houden.

Bekijk hier de specificaties van de Logitech® Rally-vergaderoplossingen.
Bel ons en we bespreken de ideale vergaderoplossing voor uw bedrijf!