Nieuwe directeur bij ITS

maandag 8 april 2024

We kondigen hierbij een directiewisseling aan bij ITS. Na bijna 30 jaar zwaaien wij directeur Ellis Groenevelt uit. Jordi Brinkman is per 8 april 2024 de nieuwe directeur. U kunt blijven rekenen op de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent.

Onder leiding van Ellis Groenevelt groeide ITS uit tot een allround professionele ICT-dienstverlener. Scholen en bedrijven moeten kunnen vertrouwen op deskundigheid, snelheid en flexibiliteit als het gaat om netwerk- en systeembeheer. ITS is inmiddelsICT-partner voor een groot aantal scholen en MKB-bedrijven.

Vertrouwen in mooie toekomst

Ellis is een zakenvrouw pur sang die haar mannetje stond in de technische ICT-wereld, en die een open, prettige sfeer wist te creëren. Zij stuurde het bedrijf aan, stuurde waar nodig bij en liet mensen zich welkom voelen. We zullen haar missen, als persoon en als manager. Tegelijk hebben we met Jordi Brinkman aan het roer vertrouwen in een mooie toekomst voor ITS en een blijvend hoogwaardige service aan onze klanten.  

Ervaren opvolger

Jordi Brinkman kwam ruim vijftien jaar geleden binnen bij ITS. Hij is gepokt en gemazeld in ICT-werk voor het onderwijsveld en het MKB. ‘Ik heb er zin in om onsteam aan te sturen, waarin collega’s voor elkaar klaarstaan, altijd met de klant in het onderwijs of de ondernemer centraal.’ Jordi kwam binnen als medewerker verkoop in de binnendienst en deed in zijn rol als commercieel manager ruime ervaring op binnen het hele werkgebied van ITS.

Persoonlijke klantervaring

Jordi: ‘We hebben een prachtige klantenkring, waarbij we scholen en bedrijven verder helpen op de digitale snelweg. Met de ISO-certificeringen en onze vernieuwde softwarepakketten zijn we efficiënter gaan werken, alles is gedocumenteerd. Dat is goed, zeker gezien de groeiende eisen rondom ICT-veiligheid. Wij onderscheiden ons met persoonlijke dienstverlening in ICT, dat slaat aan. We streven naar dezelfde gezichten bij vaste klanten. Dus al wisselt het directeursstokje, ITS blijft ITS: Wij de ICT, u de Business!’