Moderne techniek in een monumentaal pand

donderdag 2 december 2021

Dit is moderne techniek in een monumentaal pand. Wij zijn er trots op! Bij een van onze gewaardeerde relaties in de regio brachten we een online vergaderoplossing aan, terwijl de sfeer van de ruimte perfect bewaard is gebleven. 

Samsung the Frame

Deze klant koos voor Samsung the Frame 65 inch, de Logitech MeetUp (om online meetings bij te wonen), een Bachman tafelpot en een wireless display adapter. Deze Samsung the Frame is ultradun, heeft slechts één kabel voor stroom en data (Slim One Connect). Met de pure kleuren, het heldere beeld en 100 procent kleurvolume is het een sieraad in elke ruimte. 

Maximaal beeld en geluid

Gecombineerd met de Logitech heeft u maximaal beeld en geluid, met een minimum aan techniek. De Logitech heeft een breed kijkende camera, speakers die optimaal geluid geven en drie horizontaal gerichte beamforming microfoons. Iedere deelnemer aan de vergadering is daardoor te zien en goed te verstaan. 

Mooi vormgegeven vergaderopstelling

Heeft u ook interesse in zo’n mooi vormgegeven opstelling? We bespreken graag de mogelijkheden met u. ITS AV-solutions zorgt behalve voor de apparatuur ook voor de montage op locatie. Kunt u gelijk van start!

Interesse in zo’n vergaderoplossing? Neem contact met ons op.