Maak kennis met ons team: Cor Verweij

vrijdag 23 juni 2023

‘De collegialiteit is groot en bij de directie loop je hier zo naar binnen’, vertelt Cor Verweij, senior systeembeheerder bij ITS. ‘Na twintig jaar in de accountancy merk ik dat ik me hier veel beter thuisvoel.

We werken voor scholen en voor bedrijven, voornamelijk MKB. Die afwisseling spreekt mij aan en de sfeer is hier ook anders.’

Huiskamerconcerten

‘Ik draai geen nachtelijke diensten meer, wat met 58 jaar best prettig is. Zo heb ik ook tijd voor mijn gezin en voor mijn bandje. Ik treed op samen met een zangeres en binnenkort ook met mijn eigen dochter. Dat vind ik geweldig. We treden op bij huiskamerconcerten, op feestjes, in de foyer van het theater. Gewoon lekker hobbyen.

De afstand van mijn huis in Vlaardingen naar het werk in Leidschendam is ook goed te doen. Vooral als ik om half acht ’s morgens begin, rijd ik zo door.

Opgelucht

Ik bezoek bedrijven en scholen voor servicebezoeken en draai mee op de Servicedesk. Ik vind het leuk om klanten te helpen met IT-vraagstukken. We kunnen de computer gemakkelijk op afstand van mensen overnemen en je merkt dat ze dan erg opgelucht zijn als alles weer goed werkt.’

Wilt u een van onze teamleden spreken? Neem gerust contact op.