ITS ondersteunt NK Turnen met presentatieschermen

maandag 13 december 2021

Bij ITS doen we graag zaken op een verantwoorde manier. Wij werken milieuvriendelijk en ondersteunen lokale en sportieve initiatieven. Zo stelden we een Prometheum en twee CTOUCH demoschermen ter beschikking om onderdelen van NK turnen op te presenteren.

Groen ondernemen

Dat wij in milieuvriendelijke auto’s rijden, ledverlichting gebruiken en afval zorgvuldig scheiden, is voor ons vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over manieren om energie te besparen en zoeken voor u naar energiezuinige apparatuur. Komen wij apparatuur bij u leveren, dan voeren wij het verpakkingsmateriaal en oude apparaten natuurlijk voor u af. Wij doneren oude, maar nog bruikbare computers en aanverwante apparatuur aan Maxim Nyansa. Deze stichting brengt de apparaten naar Ghana. Daar worden ze gebruikt om kansarme jongeren op te leiden voor een baan in de ICT en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Goede doelen steunen

Voor ons betekent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook goede doelen steunen. Denk aan de Hulphondenschool of het initiatief ‘Stop pesten’. Wij steunen ook graag de sport, zoals onlangs het NK turnen. We stelden een Prometheum en twee CTOUCH demoschermen ter beschikking om onderdelen van het sportevent op te presenteren.

Meer weten over de presentatieschermen van ITS AV-solutions? Neem contact op.

nk-turnen-presentatiescherm-091221.jpg