ITS NIEUWS juni op de digitale mat

dinsdag 9 juli 2024

In deze laatste uitgave van ITS NIEUWS voor de zomervakantie maakt u kennis met accountmanager Monique Heijnen en leest u meer over ‘woensdag ongehacktdag’ en cybersecure gedrag binnen bedrijven.

Maak in deze editie ook kennis met Cubics, onze partner binnen Qmunity. ITS is sinds dit jaar onderdeel van Qmunity, in een krachtige strategische zet, gericht op groei door te verbinden en te versterken. Binnen Cubics is het hoogste doel: ‘Happy Users’. Dat mogen zij bij vele organisaties verzorgen door rust te brengen in IT.

Woensdag ongehacktdag

ITS ondersteunt bedrijven graag bij een veilige werkomgeving. In deze ITS Nieuws meer over hoe u online veilig blijft. Introduceer bijvoorbeeld de ‘woensdag ongehacktdag’! Wees u er in elk geval van bewust dat als u een app gebruikt of cookies accepteert op een website, u een online voetafdruk achterlaat met veel (persoonlijke) informatie. Als u de valkuilen kent, wordt of blijft u ‘online bekwaam’.

Opladen in de zomervakantie

De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij. Heerlijk natuurlijk, en ook een periode om eens zaken tegen het licht te houden. De specialisten van ITS staan ook na de zomervakantie voor u klaar om nieuwe IT-plannen met u vorm te geven. Daarbij leveren we graag de kwaliteit die u van ITS gewend bent. Wij de ICT, u de business!
Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie, om weer heerlijk op te laden.

Lees hier de ITS NIEUWS van juni 2024.