ITS is onderdeel geworden van Qmunity

maandag 6 mei 2024

Wij hebben goed nieuws: ITS is onderdeel geworden van Qmunity! Dit is een krachtige strategische zet, gericht op het bevorderen van groei door te verbinden en te versterken. We gaan binnen Qmunity samenwerken met vijf vooraanstaande IT-bedrijven.

Deze strategische stap is een belangrijk onderdeel van de groeiambitie van ITS en levert voordelen op voor u als klant. Het aangaan van deze synergetische samenwerking stelt ons in staat om u nóg beter van dienst te zijn. We kunnen hiermee oplossingen bieden die aansluiten op de groeiende behoefte van bedrijven als het gaat om digitalisering. 

its-onderdeel-van-qmunity.jpg

Digitalisering

Digitalisering verbetert de gebruikerservaring en versnelt de interactie tussen bedrijven en hun klanten. Dit is positief voor uw producten en processen, en is vaak kostenefficiënter. Het is een fundamentele trend die belangrijke kansen biedt voor bedrijven, maar de weg naar digitalisering zit ook vol uitdagingen. Hierin kan ITS u als onderdeel van Qmunity nog beter ondersteunen. 

Dienstenpakket 

Door de samenwerking hebben we ons dienstenpakket per direct uitgebreid metmeer expertise op het gebied van cybersecurity, BI & analytics, applicatie-integratie & datamigratie, hosted VOIP, en grafische cloud-oplossingen en -werkplekken. Het levert dus extra voordelen op voor u als klant, zonder er iets verandert aan onze samenwerking of aanpak. ITS staat nog steeds garant voor persoonlijke service, onderhoud en beheer van uw ICT-omgeving.

Wij verzorgen de ICT, u bent dé toekomstgerichte organisatie waar mensen naar op zoek zijn!

U kunt alles over onze partners ontdekken op www.qmunity.nl.

Meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact op.