ITS AV-solutions met tromgeroffel van start

vrijdag 28 februari 2020

Met oorverdovend tromgeroffel trapte ITS AV-solutions op 27 februari 2020 af. Directieleden Ellis Groenevelt en Ronald Smeijers verrichtten de officiële opening, waarbij ook de nieuwe website officieel werd gelanceerd.

Ons zusterbedrijf ITS IT-services bestond al langer, maar we kregen steeds meer aanvragen van bedrijven en organisaties voor displays en touchscreens. Daarom nu dus ITS AV-solutions. We leveren aan grote en kleine ondernemingen, retail of horeca, instellingen en overheden. ‘Onze kracht is maatwerk’, vertelt Stefan de Jong van ITS AV-solutions. ‘We werkten met ITS vooral voor het onderwijs, maar elke organisatie profiteert van doeltreffende communicatie via displays. Met het nieuwe bedrijf zijn we vooral op de zakelijke markt gericht. ITS AV-solutions heeft ter ere van de opening een leuke aanbieding, waarover elders op onze website meer te lezen valt.’

Doeltreffend informeren

Het nieuwe bedrijf biedt audiovisuele oplossingen hier in de regio. Daarmee kunnen organisaties hun klanten of bezoekers doeltreffend informeren. Duurzaam, stabiel en helder! Het systeem van ITS AV-solutions is toe te passen als informatievoorziening, om producten te presenteren of bezoekers te vermaken. Denk ook aan cliënten in een wachtkamer, die de laatste informatie over gezondheid of het actuele nieuws kunnen zien.

Digitale wereld

Bij de aftrap van het nieuwe bedrijf was bijna het voltallige personeel en de pers aanwezig. Een mooie aanwinst hier in Leidschendam-Voorburg en omgeving. Zeker in een tijd waarin dynamisch informeren en presenteren toeneemt, terwijl de tijd van klanten en bezoekers afneemt. Meer weten? Neem contact met ons op!