ITS AV-solutions: het beste van twee werelden

vrijdag 15 juli 2022

Een belangrijke ontwikkeling in de wereld van audiovisuele oplossingen, is dat steeds meer digitaal en via internet gaat. ITS heeft met ITS IT-services de kennis van netwerken en infrastructuren in huis. Die combi biedt het beste van twee werelden.

Een tijd geleden was het nog rechttoe, rechtaan een stekker of kabel ergens insteken. Anno 2022 hebben we te maken met koppelingen van systemen, clouddiensten en beveiliging van netwerken. Systemen zijn geïntegreerd met elkaar. Hiermee worden tools en technologieën complexer. De specialisten van ITS hebben echter ook kennis geïntegreerd: de kennis van AV-oplossingen en de ervaring die al jarenlang is opgedaan met ICT-voorzieningen en -diensten. Dat maakt veel mogelijk voor de klant. Ook is ITS ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we aantonen dat we op het gebied van informatiebeveiliging de zaken op orde hebben. 

Boodschap, beleving

Audiovisuele oplossingen bieden prachtige mogelijkheden om uw boodschap en merk over te brengen. De tijd van ‘praatje, plaatje’ is geweest. Het is nu ‘boodschap, beleving’. ITS biedt diverse mogelijkheden om uw content via projecties over te brengen. We hebben digital signage-oplossingen waarmee u gemakkelijk zelf content kunt wisselen. Ook kunnen we voorzien in een videowall of presentatieschermen. Wat denkt u van een 85 inch presentatiescherm of een videowall met een boodschap in uw huisstijl bij binnenkomst in uw organisatie. U creëert direct een wow-effect.

Digitale informatie

ITS AV-solutions biedt u oplossingen in een wereld die steeds meer digitaal geïnformeerd wil worden. Inspireer ook uw klanten of medewerkers met dynamische informatie. ITS AV-solutions levert het complete plaatje. Letterlijk en figuurlijk. Van advies en installatie, tot service en ondersteuning bij de content. Bekijk onze producten op www.its-avsolutions.nl.

Wilt u ook AV-oplossingen in uw organisatie? Neem contact op met de specialisten van ITS AV-solutions.