Hygiëne van uw ICT-apparatuur

donderdag 23 april 2020

Omdat hygiënemaatregelen belangrijk zijn in deze periode, heeft ITS AV-solutions ook diverse reinigingsmiddelen voor uw ICT-apparatuur. Denkt u aan reinigingsdoekjes voor touchscreens, laptops en Chromebooks.

Schone werkplek

Of het nu gaat om de medewerkers op uw kantoor of de bezoekers aan uw winkel, u wilt zeker met de huidige RIVM-voorschriften zorgen dat het in orde is. Investeren in een werkelijk frisse werkplek loont bovendien. Een schone werkplek verhoogt de zin om te werken, dus is de productiviteit hoger en verlaagt u meteen het ziekteverzuim. En in de huidige coronaperiode is hygiëne belangrijker dan ooit. Desinfectie of wegwassen met schoonmaakmiddelen is voldoende om een contactoppervlak weer veilig te maken van virusdeeltjes. De beste manier om uzelf te beschermen is door uw handen regelmatig gedurende twintig seconden te wassen met vloeibare zeep. Zo spoelt u alle virusdeeltjes die zijn blijven kleven weer weg.

Reinigingsproducten ICT

De producten van ITS voor uw kwetsbare ICT-apparatuur zijn huidvriendelijk en reinigen effectief. Ze zijn gebaseerd op extractoliën van de sinaasappelschil die zorgen voor een schoon en streepvrij oppervlak. Gelijk met het reinigen wordt een microscopisch dunne antistatische film aangebracht. Die beschermt het  gereinigde oppervlak tegen snelle vervuiling. Er is ook een complete reinigingsset met beeldscherm reinigingsdoek, een antistatische kunststof reinigingsdoek en een reinigingsspatel met twee flexibele schoonmaakkoppen. Onze producten:

Geïmpregneerde reinigingsdoek touchscreens (doos 40 stuks) €29,95
Geïmpregneerde reinigingsdoek tablets en Chromebooks (10 dozen van 20 stuks) €59,95
Complete reinigingsset voor laptops en Chromebooks (doos van 20 sets) €31,95

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.