Groot ingekocht: voordelige touchscreen voor u!

donderdag 2 april 2020

ITS heeft een mooie voorjaarsactie: CTouch Laser Sky, verkrijgbaar vanaf € 1.495,- (55'' touchscreen, inclusief muurbeugel, bekabeling en installatiekosten, exclusief BTW). Ook ideaal voor samenwerken op afstand.

Op afstand samenwerken

Onderzoek wees al uit dat mensen die locatie-onafhankelijk werken productiever en creatiever worden. Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus komt op afstand werken en overleggen in een stroomversnelling. Werk je met een team op afstand, dan is een dynamische videoconference de sleutel tot succes.

Interactief vergaderen

CTOUCH heeft voor zowel het onderwijs als bedrijven een ruim aanbod. De Laser Sky heeft alle basiselementen om uw vergaderruimte interactief te maken. Alle schermen zijn voorzien van ingebouwde Android-technologie, 32 punts multitouch, antireflectieglas, een kraakhelder beeld Ultra HD 4K (3840x2160) resolutie, geïntegreerde 80 watt JBL speakers en een laag stroomverbruik.

Presenteren en informeren

Met de CTouch Laser Sky krijgt u medewerkers enthousiast! Dat weten wij haast zeker. Een nieuwe lente, een nieuw begin, vinden wij. Maak uw vergaderruimte alvast voordelig klaar met deze Laser Sky-aanbieding die geldt in april 2020. U heeft hiermee eindeloze mogelijkheden voor presenteren en het delen van interessante informatie. De Laser Sky is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Een absolute aanwinst! We monteren deze graag voor u!

Meer weten? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar 070 320 32 00.