Eenvoudig displaybeheer met X-Sign van BenQ

maandag 13 december 2021

BenQ heeft een breed assortiment aan touchscreens en LCD-schermen. Stijlvolle designs, probleemloos onderhoud en innovaties gaan hand-in-hand. ITS verkoopt deze producten, omdat wij de visie over gebruiksvriendelijkheid van BenQ onderschrijven. 

Unieke digitale presentatie

Laat uw fantasie de vrije loop en een BenQ-scherm zorgt voor een unieke digitale presentatie. Aanpassingen in uw presentatie zijn gemakkelijk, en zelfs op afstand, te doen. Makkelijker en beter wordt het niet, denken wij. Prachtige kleurenweergave

ITS AV-solutions heeft al een BenQ 55inch presentatiescherm vanaf: € 1.695,- (touchscreen, muurbeugel, bekabeling en installatie). Wij vielen gelijk voor de snelle responstijd, de prachtige kleurweergave (zeer hoge HD-resolutie) en de concurrerende prijs. 

X-Sign module

Met de X-Sign module van BenQ maakt u het contentbeheer van de schermen heel eenvoudig. X-Sign is de cloudgebaseerde inhoudsbeheersoftware van BenQ, waarmee u uw displays waar en wanneer u wilt aan kunt passen. Het systeem is zowel geschikt voor kleine gebruikers als voor uitgebreide netwerken van wereldwijd opererende bedrijven. 

Onze specialisten vertellen graag meer over BenQ en X-Sign. Neem contact op!