DIGITHINGS maart: ITS ruimt op!

donderdag 23 maart 2023

ITS ruimt op en daarvan kunt u profiteren! Voor een voordelige prijs een laserprinter, Acer all-in-one workstation of Acer notebook in huis halen? Kijk dan snel naar de producten en specificaties in deze DIGITHINGS. 

Maak kennis met ons team

Maak kennis met Sam Forouzan als nieuwe Senior Accountmanager bij ITS. Het mooie vindt hij het klantcontact. Sam: ‘Goed luisteren en begrijpen waar klanten naar toe willen. En hen daarna informeren over de beste aanpak om toekomstbestendig te zijn op ieder IT-vlak.’ 

Ga voor ijzersterke wifi

Een voorbeeld om toekomstbestendig te zijn, is onze nieuwe dienst: WaaS. Wat is dat, zult u zich afvragen? WaaS staat voor Wifi as a Service. De snelgroeiende markt van mobiele devices stuwt de vraag op naar wifi-netwerken met voldoende bandbreedte en capaciteit. Wilt u altijd beschikken over de nieuwste wifi-mogelijkheden tegen voorspelbare jaarlijkse kosten? Kies dan voor WaaS. ITS levert bedrijven en scholen de gewenste wifi-oplossing en de daarvoor benodigde hardware.

!deao Visualizer DC400

In de DIGITHINGS ook designnieuws. Presenteer een document of tekening gemakkelijk via de plug-and-play USB-visualizer. Deze !deao Visualizer DC400 is de gemakkelijkste oplossing om op afstand een (bouw)tekening, tabel of ander beeld te laten zien. En, hij ziet er prachtig uit! Nu verkrijgbaar bij ITS.

Actie met de CTOUCH Riva: nog even!

In de maart-editie tenslotte aandacht voor de CTOUCH Riva. Een super gebruiksvriendelijk touchscreen dat meer beleving in elke werkomgeving brengt. Deel documenten op het grote scherm, schrijf op het interactieve whiteboard en inspireer collega’s en klanten. Bij ITS krijgt u tot en met 31 maart nu een CTOUCH Whipe & shine schoonmaakpakket en een extra set van twee pennen gratis bij aankoop van een digiboard.

Lees meer in de DIGITHINGS van maart 2023.