DIGITHINGS maart: beeldschermen centraal

vrijdag 25 maart 2022

Een beeldscherm gebruiken we tegenwoordig overal voor. Om achter te werken, om mee te presenteren, om reclame te maken en om de DIGITHINGS te lezen. Touchscreens, LCD-schermen en bijbehorende tools staan daarom centraal in de DIGITHINGS van maart. 

Neem bijvoorbeeld de handige tool BenQ X-Sign. Met deze digital signage-oplossing levert u moeiteloos boeiende inhoud en duidelijke berichten. ITS AV-solutions leverde diverse X-Sign oplossingen van BenQ voor schermen in de dynamische bibliotheek van Lyceum Ypenburg. 

Videowall

Of maak reclame met een videowall. Dat is een muur opgebouwd uit losse beeldschermen. De losse schermen vormen samen één beeld. Een mooie toevoeging bij een ontvangstbalie of in een grote hal. 

Upgraden beeldscherm

Het upgraden van uw huidige beeldschermen doet u eenvoudig met een CTOUCH Brix-module. U kiest de module die past bij uw eisen. Zo is er een module die zorgt voor integratie met Microsoft Teams! Waarom zou u een nieuw touchscreen aanschaffen, als we aan uw behoeften kunnen voldoen met een simpele upgrade? Lees ook het interview met Stefan de Jong, commercieel manager bij ITS, over de opmars van digitalisering.

Lees meer in de DIGITHINGS maart