DIGITHINGS januari: Verras klanten en toeschouwers!

maandag 24 januari 2022

Maak indruk met slimme systemen en geavanceerde producten. ITS-AV solutions presenteert de crème de la crème in av-oplossingen voor presentaties, videoconferenties en boekingssystemen. 

Het handige van ITS is dat wij zowel de hardware kunnen leveren en monteren, als voorzien in de softwarematige oplossing. Ook bij storingen nemen wij uw zorgen uit handen. Een echte totaaloplossing in audiovisuele producten.

Projecties en boekingssystemen

Bekende producenten als Epson en Huawei spelen in de DIGITHINGS van januari een hoofdrol. Wilt u in staat wil zijn om heldere, levensechte projecties in grote ruimtes te vertonen? De Epson EB-PU1007B zorgt voor uitzonderlijke beelddetails. Ook voor videoconferenties heeft ITS-AV solutions producten van de hoogste kwaliteit, zoals de IdeaHub PRO van Huawei, waarbij de camera de spreker volgt. Een bron van efficiëntie en optimalisatie is het Clevertouch Live Rooms boekingssysteem. Onmisbaar voor hotels, maar ook zeer handig voor het boeken van vergaderruimtes, zelfs vanaf de thuiswerkplek. Dit systeem heeft nog meer snufjes. Lees erover in de nieuwste DIGITHINGS.

Lees hier de DIGITHINGS van januari.