DIGITHINGS februari: 35 jaar ITS

donderdag 23 februari 2023

ITS-directeur Ellis Groenevelt vertelt over de groei van ITS, in 35 jaar van computerwinkel uitgegroeid tot ICT-partner voor scholen en bedrijven. Pas verder op dat je niet geraakt wordt door de leuke aanbieding van CTOUCH.Meer in de DIGITHINGS.

Sterk aanbod van CTOUCH

Op zoek naar een super gebruiksvriendelijk touchscreen dat meer beleving in elke werkomgeving brengt? Dan is de CTOUCH Riva een sterke keuze met een robuust scherm, natuurlijke schrijfervaring en eersteklas geluid van JBL. In DIGITHINGS meer over de actie die doorloopt tot en met 31 maart 2023.

Bits en Bites begrijpelijk

Met een maatwerktraining van de ITS Academy is ons servicedeskmanagement nog meer in staat om complexe ICT-vraagstukken helder over de bühne te krijgen. Zo biedt ITS korte en heldere lijnen aan de klant. Maarten Schuller, coördinator Servicedesk bij ITS vertelt over de training.

Cybercrime en risicobeheersing

ITS helpt om de digitale veiligheid in uw bedrijf op orde te brengen en te houden. We zetten onze ruime ervaring graag in om de digitale risico’s te beheersen. We vinden informatiebeveiliging essentieel, onze ISO certificering laat zien dat we aan de hoogste eisen voldoen.

Lees hier de DIGITHINGS van februari 2023.