Deel draadloos content met de C-10 van Barco!

donderdag 14 april 2022

Met de Barco ClickShare C-10 deelt u content van uw laptop, tablet of smartphone met één klik op een presentatiescherm. Barco ClickShare is nu verkrijgbaar bij ITS AV-solutions. Onze specialisten vertellen u er graag meer over of geven een demo.

Eenvoudig je scherm delen

U kunt Barco ClickShare eenvoudig via HDMI aansluiten op een beeldscherm naar keuze, en uw eigen scherm delen via de ClickShare App of de ClickShare Button. 

Barco ClickShare: hoge kwaliteit audio

Het beeld en geluid worden in hoge kwaliteit doorgezet. Met Barco ClickShare C-10 kunnen twee gebruikers het beeld van hun laptop, tablet of smartphone tegelijkertijd tonen op een extern presentatiescherm. Dit kan via de meegeleverde ClickShare button of via de ClickShare App voor desktop en mobiel. Het voordeel van de ClickShare button is dat u geen aanvullende software hoeft te installeren. 

Praktisch met de ClickShare button

Dit is een praktische oplossing voor BYOD (Bring Your Own Device) omgevingen. En bijvoorbeeld voor bezoekers die een presentatie komen geven. Iedereen kan met één druk op de knop verbinden met het presentatiescherm. Het opzetten van presentaties is daarmee kinderspel. Ook te gebruiken in combinatie met Teams, Zoom of Webex.

Meer info of een presentatie van Barco ClickShare? Bel ITS AV-solutions.