Beschermingsproducten

Bekijk hier handige producten van ITS voor de coronaperiode

NON-TOUCH DISPLAY VOOR HANDDESINFECTIE

Onze dispensers met ingebouwd scherm zijn juist nu een zeer goede hulp in de publieke ruimte! Medewerkers en bezoekers kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, attendeert u bezoekers eenvoudig op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van uw zorginstelling, winkel of ander gebouw.

Daarnaast kunt u op het scherm allerlei informatie tonen, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, bewegwijzering of een instructievideo.

Eigen informatie

De content op het scherm kunt u eenvoudig wijzigen via onze smart publishing tool, ook op afstand. Het scherm beschikt over een ingebouwde media player met Wi-Fi en kunnen wij voor u voorzien van een logo. De automatische handdesinfectie dispenser met display is er voor aan de wand of op een standaard, met 10 inch of 21,5 inch scherm. Prijs vanaf € 995,-.

Klik hier voor de complete prijslijst en specificaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

SCHONE WERK- EN WINKELPLEK

Of het nu gaat om de medewerkers op uw kantoor of de bezoekers aan uw winkel, u wilt zeker met de huidige RIVM-voorschriften zorgen dat de hygiëne op orde is. ITS heeft diverse reinigingsmiddelen voor uw ICT-apparatuur. Desinfectie met schoonmaakmiddelen is voldoende om een contactoppervlak weer veilig te maken van virusdeeltjes.

Huidvriendelijk

De producten van ITS voor uw kwetsbare ICT-apparatuur zijn huidvriendelijk en reinigen effectief. Ze zijn gebaseerd op extractoliën van de sinaasappelschil die zorgen voor een schoon en streepvrij oppervlak. Er is ook een complete reinigingsset met beeldscherm reinigingsdoek, een antistatische kunststof reinigingsdoek en een reinigingsspatel met twee flexibele schoonmaakkoppen.

Onze producten:

Reinigingsdoek touchscreens (doos 40 stuks) € 29,95
Reinigingsdoek tablets en Chromebooks (10 dozen van 20 stuks) € 59,95
Reinigingsset voor laptops en Chromebooks (doos van 20 sets) € 31,95

Klik hier voor de complete prijslijst en specificaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

LOGITECH WEBCAM

Met online werken en online vergaderen is een goeie webcam onmisbaar. Hoewel organisaties en bedrijven weer mondjesmaat open gaan, verwachten wij ook voor de toekomst meer online overleg. En waarom ook niet? Het scheelt veel files en onnodig reistijdverlies voor vergaderingen op grotere afstand. ITS heeft goede Logitech webcams met ingebouwde microfoon, die perfect zijn in gebruik. De gebruiker kan ook zijn eigen computerscherm tonen aan collega’s of aan een klant. Zij kunnen live meekijken. Als een collega een vraag stelt, herkent de microfoon zijn stem en komt de betreffende collega in beeld. Bij ITS kunt u deze webcams bestellen. De prijs van de Logitech webcam is ook fijn: € 109,- ex BTW 21%.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

Wilt u uw medewerkers en bezoekers ook zo goed mogelijk beschermen? Of heeft u andere vragen inzake ICT-voorzieningen voor de coronaperiode? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!